Yritys

Merituuli Advisors Oy:n liikeidea

Merituuli Advisors Oy on Jyväskylässä toimiva liiketoiminnan kehittämiseen keskittyvä yritys, joka tarjoaa palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritys erottautuu muista perinteisistä alla toimivista yrityksistä sillä, että sen palveluun sisältyy käytännön oma kokemus ja näytöt menestyksekkäästä liiketoiminnan kehittämisestä useissa eri yrityksissä. Yrityksen palvelut eivät ole standardoituja tai määrämittaisia vaan ne räätälöidään aina kohdeyrityksen tarpeiden mukaisesti.

Palveluiden ydin on alueella kansainvälistyminen, kasvu, johtaminen, strategiat, HR ja markkinointi. Palveluihin sisältyy konsultointityylinen toiminta mutta pääsääntöisesti haluamme tulla yritykseen tekemään asioita konkreettisesti. Osa-aikainen, määräaikainen tai projektin omainen työskentely asiakasyrityksessä on parasta mitä voimme tarjota. Eli ”vuokrajohtaja” ta ”vuokratyöntekijä” on hyvä termi kuvaamaan toimintatapaamme. Tekemällä autamme ja näytämme ja tekemällä asiakasyrityskin oppii. Taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpito ja palkanlaskenta tarjotaan JPond Jyväskylä Oy:n kautta.

Yrityksemme voimavara on osaavissa henkilöissä ja partneriverkostossamme. Meiltä löytyy vuosien kokemus yrityksen liiketoiminnan ja HR-asioiden kehittämisestä ja johtamisesta.

 

Autamme sinua ja yritystäsi menestymään